News

Roller Bearing, Stainless Steel

2019-03-21

Rincian produk

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

Bantalan panuntun presisi kita diekspor sacara luas menyang USA, EU, Jerman lan wis akeh digunakake ing China akeh mesin presisi, panuntun linear presisi.

Dhuwur toleransi lan karakter dawa urip, kita wis menang reputasi apik saka pelanggan kita

OD 1.803 # 8221;
ID 0.4724 # 8221;
Width 0.625”
Inside vee radius 0.750 # 8221;
Lan njaba radius 1.603 # 8221;
Kapasitas beban kerja radial yaiku 691 lbs
Kapasitas beban kerja aksial yaiku 382 lbs
Prodhuk kalebu: SG FR LR A W (RM / VW) LV (RV) LFR lan seri khusus!
Jenis perisai: Z, ZZ, RS, 2RS, NPP, KDD

Keuntungan Kompetitif Utama:

  • Lowongan Kerja

  • Jaminan / Warranty

  • Persetujuan Internasional

  • Spesifikasi Militer

  • Packaging

  • Rega

  • Fitur Produk

  • Kinerja Produk

  • Pangiriman Prompt

  • Kualitas persetujuan

  • Reputasi

  • Layanan

  • Pesenan cilik ditampa


Pasar Ekspor Utama:

  • Amerika Utara

  • Eropah Kulon

  • Asia

  • Australasia

  • Tengah / Amérika Kidul

  • Eropah Wétan

  • Wétan Tengah / Afrika