News

Gabungan Track Roller Bearing WW053-52

2019-03-21

Rincian produk

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

Roller bantalan gabungan gabungan WW053-52
Carburizing baja
OEM ODM
Disesuaikan minangka syarat klien

Primary Competitive Advantages:

  • Bagean Brand-name

  • Negara Asal

  • Link Elektronik

  • Lowongan Kerja

  • Formulir A

  • Jaminan / Warranty

  • International Approvals

  • Packaging

  • Rega

  • Fitur Produk

  • Kinerja Produk

  • Pangiriman Prompt

  • Kualitas persetujuan

  • Reputasi

  • Layanan

  • Pesenan cilik ditampa


Pasar Ekspor Utama:

  • Asia

  • Australasia

  • Tengah / Amérika Kidul

  • Eropah Wétan

  • Wétan Tengah / Afrika

  • Amerika Utara

  • Eropah Kulon


Rincian Pembayaran:


  • Pembayaran Sarat: T / T, L / C, D / A, D / P utawa Western Union


  • Pesenan Minimal: 1 Potong

Rincian Pengiriman:

 

  • FOB Port: Shanghai / Ningbo


  • FOB Range: US $ 0,2 - US $ 20 saben unit (Bagéyan)


  • Lead Time: 30 - 35 dina

Unduh informasi liyane babagan produk iki

Sembarang merek dagang utawa gambar pihak katelu sing ditampilake mung kanggo tujuan referensi. Kita ora duwe wewenang kanggo ngedol barang-barang sing ndukung merek dagang kasebut.