News

Roller Bearings For Heavy Duty

2019-03-21

Rincian produk

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

1. Tipe nomer: NATR, NATR ... PP Series

2. Bahan: Baja Chrome GCr15

3. Karakteristik utama:
Serat NATR ndhukung penggulung kalebu ring bagian njero / njaba, komponen sikil rol jarum, pencet lan ndandani ing sisih njero sikil; Seri NATR ... PP duwe segel karet. Kaya pelumas pelumas sing nganggo spasi gedhe, sampeyan bisa nambah lemak tinimbang panggunaan jangka panjang.

Keuntungan Kompetitif Utama:

  • Negara Asal

  • Experienced Staff

  • Formulir A

  • Jaminan / Warranty

  • Persetujuan Internasional

  • Packaging

  • Rega

  • Fitur Produk

  • Prompt Delivery

  • Kualitas persetujuan

  • Reputasi

  • Layanan

  • Pesenan cilik ditampa


Pasar Ekspor Utama:

  • Asia

  • Australasia

  • Eropah Wétan

  • Wétan Tengah / Afrika

  • Amerika Utara

  • Eropah Kulon


Rincian Pembayaran:


  • Pembayaran Sarat: L / C, T / T, D / P


  • Pesenan Minimal: 10 Potong

Rincian Pengiriman:

 

  • FOB Port: Ningbo


  • Lead Time: 45 dina


  • Kode HTS: 8482.40.00 00


  • Ekspor Karton Ukuran L / W / H: 29 # 215; 29 # 215; 21 Centimeter


  • Ekspor Karton Bobot: 20 Kilograms

Sembarang merek dagang utawa gambar pihak katelu sing ditampilake mung kanggo tujuan referensi. Kita ora duwe wewenang kanggo ngedol barang-barang sing ndukung merek dagang kasebut.