News

Guide Wheel Track Bearing LV20 / 8 KDD

2019-03-21

Rincian produk

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

Guide wheel track bearing wheel LV20 / 8 KDD

Gambaran produk

Roller trek bantalan bola sing nyandhet awak, siji utawa kaping pindho bantalan-bantalan werni-werni kanthi dering njaba duwur lebok-lebok.
Saliyane pasukan radial sing dhuwur, bantalan kasebut uga bisa ndhukung pasukan aksial ing loro arah.

Dering njaba nduweni permukaan njaba sing dilantik utawa silinder.
Desain karo permukaan njaba sing dilantik digunakake ing ngendi sing cenderung gegayutan karo track kawin lan tekanan pinggiran kudu dihindari.

Ball bearing track rollers are available with an inner ring, with a stud and with a plastic tyre on the outer ring.

Track rollers with a crowned outside surface and stud type track rollers have a radius of curvature of R = 500mm.

Penggulung trek duwe dering njaba kanthi permukaan njaba sing makili utawa silinder, cincin batangan lan bal lan kandang kanthi kandang plastik.
They are similar in construction to deep groove or angular contact ball bearings and are mounted on shafts or studs.

Keuntungan saka pandhuan dalanan bantalan
1. Bisa nggawa beban dhuwur
2. Kanthi bearing ball baja krom
3. Kanthi kapasitas load-bearing dhuwur
4. Self-lubrication, machined precision lan low friction
5. Kurang gangguan, kinerja stabil lan tahan lama
6. Bisa nggarap temperatur sub-nol lan duwe resistance rolling
7. Cocog kanggo aplikasi sing ora kaetung: pipa geser, peralatan mesin lan sistem geser liyane