News

S682 Various Tipe Stainless Bearings

2019-03-21

Rincian produk

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

  • Bearings stainless steel lan bantalan kosong mbandhingaké, ora mung duwe kaunggulan sing béda ing materi lan ing proses, presisi kontrol, dadi luwih kenceng tinimbang bobot biasa

  • Bantalan stainless steel bantalan kerja nalika operasi, kebisingan sing kurang, tahan korosi, digunakake kanthi wiyar

  • Spesifikasi tombol bantalan:

    • Rating presisi: ABEC1, ABEC3, ABEC5

    • Clearance: C0, C2, C3, C4, C5 kasedhiya

    • Jumlah baris: baris tunggal, baris kaping pindho

    • OEM: ditampa

    • Kode tingkat getar: V1, V2, V3

    • Bahan: Gcr15, plastik, keramik, stainless steel

    • Tipe segel: mbukak utawa ora

    • Pengimporan ekspor reguler: plastik drum + kotak putih + karton, industri pengepakan utawa miturut syarat-syarat sampeyan

    • Pangiriman timah: 3-30 dina sawise nampa pembayaran

    • Istilah pembayaran: L / C, T / T, Western Union, MoneyGram



Jeneng bantalan Model anyar Model lawas Diameter jero
(mm)
Diameter luar
(mm)
Kekandelan
(mm)
Reference
model
Category Gambaran rinci
618/4 bearing 618/4 1000084 4 9 2.5 618/4 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
618/9 bearing 618/9 1000089 9 17 4 618/9 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
61800 bearing 61800 1000800 10 19 5 61800 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
61816 bearing 61816 1000816 80 100 10 61816 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
61828 bearing 61828 1000828 130 165 18 61828 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
61840 bearing 61840 1000840 200 250 24 61840 Bantalan alur jero alur a = 15 # 176;
# 8203; sudut kontak bola bantalan # 65288; 70000 C Tipe # 65289;
61872 bearing 61872 1000872 360 440 38 61872 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
61896 bearing 61896 1000896 480 600 56 61896 Bantalan alur jero alur Bola alur mendalam 7bearing # 65288; 60000 Tipe # 65289;
618/500 bearing 618/500 10008/500 500 620 56 618/500 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
618/670 bearing 618/670 10008/670 670 820 69 618/670 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
618/900 bearing 618/900 10008/900 900 1090 85 618/900 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
61900 bearing 61900 1000900 10 22 6 61900 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
61996 bearing 61996 1000996 480 650 78 61996 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
619/500
bearing
619/500 10009/500 500 670 78 619/500 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
619/560 bearing 619/560 10009/560 560 750 85 619/560 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;