News

UEL208 Outer Spherical Bearing

2019-03-21

Product Details

   

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

  • Saliyané spherical bearings sajrone varian saka bantalan balok alur jero, ditondoi kanthi permukaan diameter luar bal-balan, bisa dipasangkan dadi play-bearing sliding bearings

  • Saliyane spherical bantalan digunakake ing mechanical kasar, lokasi instalasi ora cukup cukup, poros poros lan omah nentang bedane Neutral, utawa ing sumbu dawa saka deflection lan gedhe cilik lan bantalan dhewe presisi ora cukup dhuwur, sawetara struktur banget atos, supaya kinerja aktual saka kinerja ukuran sing ukurane alur bantalan banter sing padha muter karo diskon gedhe

  • Spesifikasi tombol bantalan:

    • Rating presisi: ABEC1, ABEC3, ABEC5

    • Clearance: C0, C2, C3, C4, C5 kasedhiya

    • Jumlah baris: baris tunggal, baris kaping pindho

    • OEM: ditampa

    • Kode tingkat getar: V1, V2, V3

    • Bahan: Gcr15, plastik, keramik, stainless steel

    • Tipe segel: mbukak utawa ora

    • Pengimporan ekspor reguler: plastik drum + kotak putih + karton, industri pengepakan utawa miturut syarat-syarat sampeyan

    • Pangiriman timah: 3-30 dina sawise nampa pembayaran

    • Istilah pembayaran: L / C, T / T, Western Union, MoneyGram, PayPal

    • Pelabuhan pangiriman dening segara: Shanghai

    • Panggonan asale: Wuxi, China

  • Shipping:

    • Jumlah cilik, pangiriman dening global Express: DHL / TNT / FedEx / ARAMEX / EMS / UPS, iki lawang kanggo lawang

    • Jumlah gedhe, pengiriman lewat udara, dening segara, iki port kanggo pelabuhan

  • Kaluwihan kita:

    • Gugus kelompok insinyur teknik menehi dhukungan paling apik

    • Kelompok sales internasional sing apik sing dilatih nyedhiyakake layanan paling apik

    • OEM brands are available

    • Simpenan sing sugih lan pangiriman cepet

  • Our services:

    • Gugus kelompok insinyur teknik menehi dhukungan paling apik

    • Kelompok sales internasional sing uga dilatih nyedhiyakake layanan paling apik

    • Layanan OEM lan ODM

    • Sample kasedhiya

  • Sawise layanan:

    • Sawise rampung layanan: 24 jam watara jam

    • Layanan pangopènan urip kanggo produk

  • FAQ:

    • Apa biaya sampel bisa bali?

      • Yen sampeyan nggawe pesanan, sampeyan bisa ngasilake sebagian biaya sampel malah kabeh biaya kanggo sampeyan

      • Gumantung ing jumlah urutan lan jinis sampel

    • Aku bisa ngatur bearings?

      • Ya, manawa kita nyedhiyakake kustomisasi - digawe layanan

      • Sampeyan kudu ngirim kita gambar kanggo nyerahke luwih lanjut

    • Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

      • Perusahaan bantalan nomor 1 diwatesi khusus ing manufaktur lan ekspor bantalan

      • Kita duwe pabrik lan gudang dhewe sing ana ing kota Jiangsu

Jeneng bantalan Mode anyar Model lawas Dhiameter jeroan (mm) Diameter ning ndhuwur (mm) Kekandelan (mm) Referensi model Babagan Gambaran rinci
FAG 618/4 bearing 618/4 1000084 4  9 2.5 618/4 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
 FAG  618/6 bearing 618/6 1000086 6 13 3.5 618/6 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
FAG 618/7 bearing 618/7 1000087 7 14 3.5 618/7 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
FAG 618/8 bearing 618/8 1000088 8 16 4 618/8 Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
FAG 61800T bearing 61800 1000800  10 19 5 61800T Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
FAG 61801T bearing 61808 1000801 12  21 5 61801T Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
FAG 61802T bearing 61802 1000802 15 24 5 61802T Bantalan alur jero alur Tali alur bantalan sing jero # 65288; 60000 Tipe # 65289;
FAG 61803T bearing 61803 1000803 17 26 5 61803T Bantalan alur jero alur Tali alur gulungan № # 65288; 60000 Tipe # 65289; Persetujuan Mutu.