News

Axial Angular Contact Ball Bearings, For Screw Mounting

2019-03-21


Titik bantalan kontak sudut aksial, kanggo screw mounting

â € ¢ Unit lengkap kalebu cincin lor tunggal, cincin loro-potong, bal, rakitan lan segel.

• Bearings are double direction angular contact ball bearings with a 60° contact angle in an O arrangement.

â € ¢ bisa ndhukung beban aksial saka arah lan uga beban radial.

à ¢ â, ¬ ¢ preloaded sawise perakitan dening locknut presisi.

à ¢ â € ¢ sing dilindhungi saka kontaminasi dening lambe segel utawa segel jurang.

â € ¢ digosok nganggo minyak base sabun lithium kanggo SHELL Alvania RL3.

â € ¢ bisa relubrahasi.

â € ¢ cocok kanggo suhu operasi saka -30Â ° C nganti + 120Â ° C (winates dening grease, materi gelangan sealing lan kandang plastik plastik).

à ¢ â € à ¢ â € šÂ ¢  €  €? kanggo nggunakake drive screw.

â € ¢ Lingkaran outer cocok kanggo mounting flange.

â € ¢ lambe segel utawa jurang segel ing loro-lorone