News

Custom Bearings Made From Special Materials

2019-03-21

Saliyane ing dhuwur bantalan katrangan lan bantalan radial alur sing jero, RIHOO mrodhuksi bantalan khusus, bantalan sing cocok karo spacer lan cincin pasokan minyak, uga unit bantalan siap diinstal.

Bantalan iki digawe saka baja sing duwe standar 100 Cr6 utawa saka bahan khusus kaya baja alat baja dhuwur utawa baja non-corrosif AISI 440C.

Bantalan standar karo dimensi utawa rangkuman sing beda-beda bisa kasedhiya ing panyuwunan.

Kawat-kancing bantalan kasebut diprodhuksi miturut desain interior bantalan lan cocog kanggo aplikasi salah siji bahan standar utawa bahan khusus kaya VESPEL, TORLON, aluminium, tembaga utawa NiBe2 digunakake.

Unit bantalan

Dadi luwih lan luwih penting kanggo ndhukung pelanggan ora mung ngembangake produk lan solusi sistem sing efisien nanging uga ing manufaktur sub assemblies. Mulane, RIHOO nggedhekake sawetara produksi kanggo nawarake unit bantalan lengkap siap dipasang

.

Unit kasebut dikembangake saka kawruh customer babagan persyaratan produk lan pengalaman RIHOO¹s ing mesin presisi dhuwur.

Kajaba iku, RIHOO bisa ngaplikasi ing bantalan manéka warna pelapis kaya pelumas padat utawa nganggo lapisan perlindungan.

Kanggo ngasilake bearings khusus utawa unit bantalan, ukuran akeh ekonomi sing dibutuhake.