News

Ngapikake Metode

2019-03-21
Kanggo ngetrapake prefabrication, sampeyan kudu nggunakake ora ndadekake deformasi ukuran alat ukur lan alat pangukuran, ing bantalan bore lan njaba babak ukuran dasi kanggo ngukur ukuran presisi, bisa babagan diameter lan OD proyek pengukuran kabeh bakal diukur, lan ing ukuran duwe data sing dianakake kanthi lengkap, kanggo iki miturut, distribusi presisi kanggo sumbu poros lan bolongan kursi saka bagean instalasi bantalan ukuran. Distribusi pangukuran aktual saka poros lan nyakup dimensi lan wangun geometris sing cocok, lan ngukur kondisi suhu sing padha.