News

Precision Bearing Seatings

2019-03-21

(1) poros lan bunder lan vertikal saka batesan kanggo ngetutake syarat presisi bantalan sing cocog.

(2) pitungan sing cetha saka puteran puteran sing digabungake karo gangguan, uga dasi tengen kanggo pitungan sing bener saka dering tetep.

Rotating cincin kobong gangguan sing bisa digawe luwih cilik. Sakabehing suhu kerja efektif saka efek ekspansi termal, uga kacepetan maksimum ing pangaruh pasukan centrifugal, ora bakal nyebabake nyenyet kenceng utawa nggeser ing permukaan. Ndhuwur cincin adhedhasar beban kerja lan ukuran bantalan, pilih reresik minimal utawa pas campus, uga ngeculake utawa banget ketat ora kondhisi karo wujud sing tepat.

(3) ngoperake kondhisi kacepetan dhuwur lan suhu kerja sing dhuwur, kudu menehi perhatian khusus marang dering cincin puteran sing ora terlalu longgar, kanggo nyegah getaran sing eksentrik, uga dering mbungkus digabungake karo ora ana celah, kanggo nyegah getaran ring distorsi ing ngemot lan kasenengan.

(4) ing kondhisi kedadeyan sing mesthine ditempelake loro-lorone lumahing nduweni akurasi sing dhuwur banget lan kekandelan sing kurang dhuwur. Mestine instalasi sing angel mbebayani uga luwih angel, lan uga perlu kanggo nimbang pangaruh spindle elongation termal.

(5) nggunakake balung kontak duplex berpasangan, spindle bantalan bobot, beban sing luwih entheng, campur tangan sing gedhe, preload aksial internal bakal luwih gedhe, lan bisa nyebabake efek ala. Nggunakna bantalan roller silinder ganda saka spindle lan spindle Bearing roller taper, bebane relatif gedhene, supaya campur tangane cukup gedhe.