News

Precision Bearings Distinguish

2019-03-21

Bearings, bearing bantalan lan kosong saka ngisor iki dibedakake:

1, ukuran ukuran ora padha, dimensi produk presisi sing dhuwur (diameteripun njero, diameter tengah, ellipse, lan liya-liyane) saka putih

Bearings Precision

Precision bantalan (10)

Kurang nilai kurang kanggo syarat produk;

2, syarat akurasi sing mlaku ora padha, produk kanthi presisi rotasi presisi sing dhuwur (runut radial, diameter njaba kanggo beat, mlayu rol sirkuit pasuryan sing pungkasan) luwih murah tinimbang nilai akurasi persyaratan ketat kanggo produk;

3, kualitas lumahing lan lumahing nilai sing dipengini ora padha karo, kualitas permukaan akurasi dhuwur saka wangun produk lan lumahing (roller utawa roughness permukaan Raceway, babak penyimpangan, kurva panyimpangan, etc) luwih murah tinimbang nilai akurasi ketat syarat kanggo produk;

4, tingkat akurasi dhuwur saka prodhuk lan bahan tinimbang rata-rata bahan baku barang-barang sing ditemtokake kanthi wajar.

Ing kahanan normal, akurasi tumpukan gulungan prodhuk rampung dipérang dadi enem tingkat (saka ngisor nganti dhuwur): 0; 6; 6X; 5; 4; 2.