News

Methode Wire Ring-Spun Core Benang Metode Manufaktur Perangkat

2019-03-21

Model sarana gunane kanggo piranti guntingan kabel sing cocok kanggo benang inti spinning ring, sing kalebu grup wiring guide ngarep, grup wiring guide mburi, piranti penyambung plat wesi karo lubang bunder lan braket sing mbenerake. Piranti nggunakake sepasang roda guide kawat kanggo ngontrol stabilitas tegangan sadurunge kawat diisi sadurunge dipakan. Ing wektu sing padha, sekelompok bolongan spiral bunder sing disusun kanthi tata basa terus dibukak ing dhukungan tetep. Klompok pandhuan kawat kabel dipasang ing bolongan sekrup sirkular liwat piranti sing nyambungake kabel, sing bisa nyetel posisi lan jarak saka kawat panggil. Mangkono tension filament inti bisa disetel ing proses spinning beda, proses spinning bisa dioptimalake, efek panutup saka inti filament bisa ditingkatake lan kualitas benang bisa apik.