News

Dhuwur-bantalan bantalan

2019-03-21

Bantalan poros kecepatan tinggi yaiku transportasi rel dhuwur, kanthi kecepatan tinggi, beban radial, lan daya tahan, biasane luwih saka 160 km saben jam ing EMU bantalan sing dhuwur-wesi.

Sanajan negara kasebut bisa ngasilake hak-hak kekayaan intelektual sing mandhiri EMU, nanging isih dianggo ing produksi domestik bantalan kereta api kecepatan tinggi ing lapangan. Saiki, EMU bantalan bantalan sing dianggo kabeh digunakake. Mulane, iku penting banget kanggo ngembangake lokalisasi poros kecepatan tinggi.