News

Miniature Deep Groove Ball Bearings Radial Clearance On Load Measurement Method

2019-03-21
Werna-werni alur mini cilik sing saiki ana ing spasi alur sing ana ing spesifikasi standar kanthi masalah pengukuran ing-beban sing angel kanggo nggayuh kesatuan antara docking standar, pitungan metode mekanika, kanggo ngukur rentang internal radial saka kenaikan beban bearing dianalisis kanthi nggunakake bantalan rolling ukuran pangukuran radial, analisa luwih saka bantalan miniatur mini. Hasil panaliten nuduhake yen asil teoretis sing ditemtokake sarujuk karo asil pangukuran sing bener.