News

Miniatur Deep Groove Ball Bearing Pemanasan Pemanas

2019-03-21

1, nyelehake wesi ing rentang endhas.

2, bakal plug menyang soket daya ing saklar kontrol.

3, priksa manawa kawat lemah apik, gunakake test pensil sawise daya urip.

4, pencet tombol Miwiti, inang nduweni daya.

5, ngecek wesi yo kudu ora ana tegangan.

Daya daya 6, pencet tombol mandheg kanggo mungkasi dadi panas.

7, gumantung saka ukuran bantalan miniatur utawa bagéan liyane, pilih sing beda karo wesi sing dibutuhake, iki sijine wesi yo ing lumahing ndhuwur tuan rumah, kudu pas karo warata.

8, digawe mikro-bantalan, sensor kudu dipasang & quot; socket sensing & quot; lan cedhak karo artefak sensor sing digawe panas.