News

Kegagalan Bearing Miniatur

2019-03-21
Gendera bola alur sing rada jero ing gunggung 40% yaiku debu, rereget, puing lan polusi sing disebabake dening korosi. Kontaminasi biasane disebabake dening panggunaan sing bener lan lingkungan sing saleh sing disebabake bakal nyebabake masalah torsi lan gangguan. Gagal bantalan miniatur saka lingkungan lan polusi bisa dicegah, nanging uga kanthi observasi prasaja kanthi mata telanjang bisa nemtokake sababe kegagalan iki. Sakwise panggunaan lan instalasi cukup, erosi bantalan miniatur gampang dicegah. Fitur erosi ditinggalake ing raceway dering miniatur kanthi ngasilake dampak utawa instalasi indentasi sing ora bener. Erosi biasane ana nalika beban ngluwihi wates pangasil. Yen ora dipasang kanthi bener supaya sing ana ing dering bobot cilik bisa uga diiseni. Mikrofon ing dering bantalan bakal nyebabake gangguan, getaran lan torsi tambahan.