News

Utama Gunakake Miniatur Deep Groove Ball Bearings

2019-03-21
Cocok kanggo kabeh jinis peralatan industri, bidang rotary motor low speed low speed, kayata: Piranti kantor, mikro-mikro, instrumentasi, engraving laser, jam tangan, rotor tekanan lembut, bor Dental, motor drive, motor stepper, perekam video , drum, dolanan mainan, penggemar kipas komputer, mesin penghitung, mesin fax lan sanèsipun.