News

Karakteristik Produk Miniature Deep Groove Ball Bearings

2019-03-21
Sabuk ultra cilik saka bantalan miniatur, kalebu miniatur alur bantalan bola alur seri 68, 69, 60 seri, total seri 6 inch r, kanthi dasar iki, bisa dibagi dadi tutup debu baja dengan bantalan ZZ mikro, RS bantalan sealing ring bearing , mesin penyegel Teflon lan seri flange flange, lan sateruse.