News

HANNOVER MESSE 2019, Hannover, Germany

2019-04-04

Tanggal:

1-5 April 2019

Panggonan:

Hannover, Jerman

Situs web:

http://www.hannovermesse.de


Hannover Messe minangka pameran industri paling gedhe ing donya. Hannover Messe dikenal minangka salah sawijining pameran teknologi tèknologi ing Jerman. Iku muncul minangka makmur lan efektif ing ajang kompetisi global lan diakoni minangka papan paling apik kanggo nggayuh informasi babagan industri supaya ngerti. Kanthi pengalaman luwih saka 50 taun, acara kasebut bakal diwenehake dening luwih saka 210.000 pengunjung. Kira-kira 6150 pameran nyedhiyakake acara Hannover Messe 5 dina iki. Kanthi pameran perdagangan sing wis ana ing paralel, HANNOVER MESSE ngliputi tema lan pameran luwih akeh tinimbang acara liyane â € "RD, otomasi industri lan IT, pasokan industri, teknik produksi lan layanan, uga teknologi energi lan lingkungan. Yen sampeyan butuh loro exporoad bisa mbantu ngontak kita. Kasempatan kanggo ngembangake dodolan anyar ing sektor liyane, akses unik menyang produk lan teknologi anyar lan kehadiran internasional sing ageng narik peserta pamamer lan pengunjung saka sak ndonya. Nggolekake inovasi produk lan teknologi paling anyar. Pasar pasar kudu platform bisnis sing efektif. Senadyan donya jaringan saiki, pameran perdagangan isih dadi papan pertemuan pusat kanggo peserta pasar. Kita nggawe platform kaya à ¢  €  "donya â €" ing basis saka jaringan ekstensif lan pengalaman kita, unik skills lan merek pameran perdagangan kuwat.


Share Tweet
Kabeh teknologi kunci lan wilayah inti saka industri â € "saka riset lan pangembangan, otomasi industri, IT, pasokan industri, teknologi produksi lan layanan kanggo teknologi energi lan mobilitas â €" bisa ditemokake ing Hannover. Manfaatake kabeh sinergi sing HANNOVER MESSE wis menehi. Sambutan kanggo hotspot global industri!