News

Linear Motion Tracks For Positioning Robotic

2019-04-09

MiturutLisa Eitel Ã ¢  €  "Robot-positioning tracks bisa nambah keluwesan kanggo ngasilake spasi, nanging kudu cepet, akurat, lan aman kanggo saestu migunani. Kene kita njupuk tampilan ing drive sing ngirim.

Sistem posisi robot yaiku trek sing dawa ing fasilitas warehouse, aerospace, lan otomotif supaya robot bisa nindakake macem-macem tugas. Uga disebut robot-transfer unit utawa RTUs, rancangan gerakan iki tambah akeh kanggo assembly, welding skala gedhe, lan warehousing.

Sacoro kontras karo setting-setting khas ing ngendi robot bolts menyang lantai, RTUs mindhah robot liwat karya-sel lan pabrik lan anter jemput antarane stasiun. Paket paling apik kanggo RTUs yaiku sing mung dibangun utawa sing ngendi proses lan mesin sing gegandhengan bisa dilebokake ing sakcara langsung. Ngendi RTUs mindhah enem-poros robot, trek linear uga kadhangkala disebut sumbu ketujuh (utawa kurang umum, nalika robot dhewe duwe pituwase 7 derajat, yaiku sumbu kaping wolu). Nalika trek kasebut minangka bagéan saka pigura, kalebu pigura saka robot sing digantung, lagi gantries.

Ora ana robot utawa morfologi trek, titik sumbu ekstra kanggo nambah gerak translasi. Iki uga ngluwihi amplop karya utawa ngidini alat transportasi robot utawa piranti. Ing sawetara pengaturan, mantan robot ngidini mesin robot akeh utawa njupuk pallets saka larik, utawa mesin komponen gedhe. Kanggo sing terakhir, aplikasi umum ngempalaken, welding, pemotongan busur plasma, lan tugas mekanik liyane.

Here we focus on drive options for RTUs. However, note that engineers must also decide between an array of guides and bearings (usually in the form of cam followers or profile guides).