News

Dasar Produksi Rihoo Anyar Kanggo Rintis Jalur Roda track lan Pandhuan Ril

2020-02-15

Kanthi bisnis wis dikembangaké, Kita nggarap pabrik anyar kanggo trek bantalan roda lan nuntun manufaktur ril.

Ing wulan Januari-2020, pangkalan produksi dadi operasi, bakal mbantu kita nggawe layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan ing wektu mandhiri lan kontrol kualitas.