News

SGR Series Guide Ril

2020-05-20

Karakter Serangan TheSGR Series:

â € ¢Rel SGR digawe saka highquality, ekstrusi alumuni presisi. Batang batang Rc60 dipencet menyang thyxtrusion kanggo njamin katrampilan. Blok kasebut ana ing njero ril

â € ¢SGR Series nawakake 3, 4 lan 5roller blok ing saben ukuran, "ngidini 21 kemungkinan. Nambah loadingwithout nambah ukuran paket

â € ¢Hubungi pindho sudut Row Bantalan ngidini kanggo lelungan akurat: 0,02mm luwih saka 6 meter

â € ¢Rompet Plet Pungkal Plotprotect marang bledug lan lebu supaya bisa ditrapake kanthi apik

 

Keuntungan Ril SeriSSR:

1..Mlaku lancar

2..Cukup Mlaku

3..ExtrusionDesign aluminium sing entheng

4..Preload sing bisa diatur

5..Pintu Pungkasan Plastik Cacat Shaftingof

6..Kacepetan Dhuwur "Nganti 10 MetersPer Kaloro

7..Instalasi Gampang

8.Kinerja Precision Cost murah